Ditt rengjøringsfirma i Skien og Porsgrunn. Vi rengjør både hjemme og på kontoret! La oss gjøre jobben for deg. Bestill nå!

20 NØKKELPUNKTER FOR EN PERFEKT VÅRRENGJØRING

Hvis du følger disse trinnene, vil vårrengjøring bli en suksess. Garantert.

violet-2374509_640

Tiden er kommet for å riste vinterens støv og la den friske og fornyede luften av våren komme inn i huset vårt. Planlegg vårrengjøringen godt med denne praktiske veiledningen.

1. FRISK LUFT

 Ingenting gir en renere følelse enn nyvasket gardiner. Når du legger dem i vaskemaskinen, velg et program med myk spinn og heng dem direkte til tørk (slik at du ikke trenger å stryke dem).

spring-938593_640

2. FOKUS PÅ VEGGEN

bedroom-1872196_640

Sjekk om veggene er veldig skitne, spesielt i inngangspartiet. Hvis de er malt med plastmaling, støvsug dem og tørk med en fuktig klut for å fjerne smuss. Hvis vasken ikke er nok, gi et lag med maling. Du vil se umiddelbar endring..

3. BLANKT ER BEDRE

Dagene begynner å bli lysere. Utnytt solens stråler i sin helhet med skinnende rene vinduer (og ikke glem å fjerne smuss fra persienner).

modern-minimalist-lounge-3100785_640

4. TIL GULVET

Våren ber om lettere tekstiler til huset, spesielt tepper. Fjern de varme teppene fra gulvet (hold dem godt slik at de holdes i perfekt stand) og erstatt dem med andre friskere.

living-room-3877452_640

5. DYNE

bed-1839183_640

 Temperaturen vil begynne å stige og den tykke vinterdynen vil ikke lenger være nødvendig. Før oppbevaring, heng det ut til lufting og rist godt, en runde i maskinen om nødvendig slik at det er som nytt til neste sesong. Benytt muligheten til å snu madrassen også for en friskere følelse.

6. COMFORT ZONE

living-room-2569325_640

 La oss ta hensyn til hovedpersonen i rommet: sofaen. Ta en god titt i hjørner og under/bak puter, støvsug, rist puter og vask trekk for å få den freshe følelsen av renhet i møbelet som er mest brukt i huset.

7. EN KONTAKT

 Selv om vi bruker dem daglig, glemmer vi noen ganger stikkontakter og brytere. Hvis du kan, skru dem av, rengjør dem godt med bomull og alkohol, og bruk en bomullspinne til hvert hjørne.

bathroom

8. SMÅ FIKS

grønn stue

Siden vi inspiserer huset vårt, skal vi ikke bare vaske. Det er en god tid til å stramme de løse skruene, bytt lyspærene som vi alltid glemmer, smør hengslene på dørene som knirker osv …

9. KNOCK, KNOCK ...

 Dørene kan se rene ut, men får du riktig belysning legger du plutselig merke til fingermerker og annet smuss.  Tørk av med våt klut og eventuelt spray/såpe om nødvendig. Har du ubehandlet tre må du bruke spesialprodukter.

interior-2596976_640

10. LA DET VÆRE LYS

Selv om du kanskje tørker støv dem av hver uke, er det lurt å fjerne lampeskjærmene for å rengjøre dem grundig, spesielt hvis de er laget av naturlige fibre eller glassplater.

ikea-4048225_640

11. FORNY LUFTEN

fint kjøkken

Ventilasjon og avtrekksvifter på kjøkkenet samler mer smuss enn vi tror. Demonter for å fjerne støv og fett med et produkt som ikke er hard for metallet.

12. ALT UT

Hvis vi begynner å gjøre en dyp rengjøring, vil vi gjøre en grundig rengjøring: hvert dekorativt objekt og hver bok i huset vårt må fjernes, rystes for å fjerne støv og reposisjoneres. Selvfølgelig må hyllen også være skinnende.

bokhylle med bøker

13. HODESTØTTE

hodegavl

 Hodestøtten/gavl til sengen vår er en støvakkumulator som vanligvis går ubemerket, spesielt hvis den er polstret. Støvsug godt og tørk med fuktig mikrofiber klut. Helsen din vil takke deg.

14. MARERITT PÅ KJØKKENET

Hvis det er et sted i huset som trenger en dyp rengjøring, er det utvilsomt kjøkkenet. Tøm hvert skap, rengjør hyllene og dørene, vask alle kjøkkenredskaper godt, ordne dem og kast dem du ikke har brukt de siste 12 månedene.

blått kjøkken

15. FREM OG TILBAKE

grått kjøkken

Kjøleskapet er også en viktig del i grundig rengjøring. Ta ut all maten og sjekk utløpsdatoen, rengjør hyllene godt. Ikke glem å ta det ut fra veggen for å vaske bak også, fjern støvet fra rutenettet med stor forsiktighet og fra toppen og ned.

16. KRYSTALLKLART

Kjøkken og vitrineskap tømmes. Alt krystall og glass vaskes og pusses, slik at det kan stå skinnende klart til bruk utover sommeren. Når vårsolen kommer inn i rommet kan alle glassene skinne støvfrie i dine hyller og skap.

bookcase-3532949_640 (1)

17. SPISKAMMERET

krydder krukker

Dra nytte av våren for å bevare matkammeret, kontroller at det er i god stand og tett lukket, fjern støv og plasser de eldste fremst for å konsumere dem så snart som mulig.

18. FLISE FINT

bad fliser

Badets vannmerke og kjøkkenfett gjør at flisene mister glansen. Bruk et spesialprodukt for disse overflatene, poler med en spesialklut for dette området og flisene blir som nye.

19. SOFT TOUCH

 Livet er for kort til å lide med loslitte og stive håndklær. Denne våren, bli kvitt dem og fornye ditt bad med mykere flotte håndklær. En liten forandring som vil bety mye i din hverdag.

håndkle

20. TENK GRØNT

borddekorasjon

 Våren er plantenes sesong: ta vare på dem som de fortjener. Fjern støvet fra bladene, beskjær dem som er tørre og berik dem med næring slik at de blomstrer og gror i all sin prakt.