Om oss

VÅR HISTORIE

Fra ide til bedrift

Med ideen om å lage en tjeneste som hjelper folk å gjøre rent i sine hjem, med ønske om å gjøre livet lettere for våre kunder.  Det var da vi kikket rundt og skjønte at det ikke fantes noen enkel måte å bestille renhold via internett på. Etter dette jobbet vi hardt for å få dette mulig, og det var slik eClean ble skapt.

 

Vår oppgave

 eClean er opprettet for å gi folk et enklere liv med et rent hjem. Vårt mål er å skape et miljø av fred og lykke, ved å sørge for rene boliger for våre kunder. Det faktum å kunne tilby booking av rengjøring online er like enkelt som noen annen bestilling via internett, her med komfort i dit eget hjem kan du få tilgang til renhold av kvalitetsservice og garanti. Ved å bestille på vår nettside eller ringe oss, kan du få tilgang til en verden av tjenester som aldri før.

Bedriftsverdier: komfort, sikkerhet, kvalitet, garanti og respekt for miljøet

Når vi står overfor utfordrende forretningsbeslutninger, gjør vi alltid oppmerksomheten til våre kjerneverdier. Disse er basert på visjonen om å skape en bærekraftig tjenesteleverandør som fokuserer på mennesker. eClean sørger for å levere kvalitets tjenester og garantert rengjøring av hjemmet, som en trygg og behagelig arbeidsplass. Vi forbinder etterspørsel med service, kvalitet og godt humør.

Alle våre rengjøringsarbeidere gjennomgår teoretisk og praktisk opplæring. Dette gjør rengjøringen mer komplett, mer effektiv og bedre for miljøet. Og i eClean har vi profesjonalisert en sektor, hittil henvist til den uformelle økonomien eller mangel på tillit av brukeren, og har valgt ut de beste fagfolk til å tilby en pålitelig service med garantier.

Vi har stor respekt for dit hjem og deres private sfære, derfor er vi et offentlig Godkjent renholdsfirma som i tillegg har arbeider med forsikring for alle våre ansatte.

For eClean er det viktigste å møte forventningene til våre kunder, og det er derfor vi garanterer 100% resultater, etter vår arbeidsmetode basert på studier av effektivitet og kvalitet. Du kan trygt stole på at vår 50punkts sjekkliste vil dekke alle detaljer i hjemmet ditt.

 

I eClean har vi stor respekt for miljøet og bærekraft av planeten vår, og det er derfor vi bare bruker produkter som tar hensyn til miljøet, og som erstatter andre tunge kjemikalier og vaskemidler som er brukt til rengjøring. Våre produkter er respektfulle for miljøet og har ingen helserisiko hos mennesker, dyr eller miljø generelt. Vårt mål er å ta mer vare på miljøet.

Vi bruker produkter som respekterer miljøet, faglig trening og god forsikring, alt for å sikre komfort og høy kvalitet på levering av våre tjenester.

Vi garanterer den beste servicen mulig
Med den mest effektive 50 poeng sjekkliste
Ta med og bruk miljøvennlige produkter

We clean. You relax