Hjemmerenhold

Generelt om tjenesten:

Er du ute etter en tjeneste for å slutte å forholde deg til det daglige husarbeidet? I eClean tilbyr vi deg et bredt spekter av løsninger til dit hjem for din komfort, slik at du kan nyte fritiden din med det du liker mest. Uavhengig om du bor i villa, rekkehus eller leilighet, her finner du den tjenesten du leter etter for å rengjøre din bolig med fleksibilitet og kvalitet fra et respektert selskap. Det har aldri vært enklere, nå kan du bestille den rengjøringsordren du ønsker på vår hjemmeside.

Når du bestiller, velg hvilken type rengjøring du vil ha. Vi tilbyr forskjellige pakker, Standard, Standard Plus, Deep Clean og Flyttevask, alle utarbeidet fra vår 50-punkts sjekkliste.

Prisen per tjeneste varierer avhengig av størrelsen på boligen og valg av pakke. På tidspunktet for bestilling, registrer antall rom og bad, som vil være beregning av boligenes størrelse og dermed også den estimerte servicetiden.

Dersom du har spesifikk informasjon om vasking av hjemmet ditt, vil vi at du gir oss beskjed når du reserverer.

Hvilke rengjøringstjenester trenger du for ditt hjem?

I eClean tilpasser vi oss til det du trenger i hjemmet ditt, og introduserer deg for pålitelige fagfolk som gir deg fleksible tjenester. Slik kan du delegere dine husarbeidsoppgaver når du vil, med hyppigheten og planene som passer deg, med maksimal effektivitet takket være vår 50 punkts sjekkliste.

Vi gir deg tilgang på god service på en veldig enkel måte, og sparer deg tid og krefter i papirarbeid og regularisering av dine husstandsansatte.

Standard

Dette er vår grunnleggende rengjøringstjeneste. Det ideelle valget for deg som ønsker tjenesten regelmessig, standard rengjøringstjeneste er i dag den hverdagslige støtten som tusenvis av familier trenger.

Vår standard rengjøringstjeneste for husholdninger er alltid tilpasset dine spesifikke behov.
Uansett når du måtte ha behov, om det er ukentlig, månedlig eller andre antall timer kan du alltid regne med renholdstjeneste fra oss. Vi har også tilleggstjenester som du kan legge til f.eks; innside skap, innside ovn, innside kjøleskap.

Vårt mål er å gi deg den tjenesten som gir deg mulighet til å opprettholde maksimal tillit og sikkerhet i hjemmet ditt.

Standard Plus

Vår mest populære tjeneste, hvis du vil ha en grundigere rengjøring er dette pakken for deg.Vi har også tilleggstjenester som du kan legge til f.eks: innside skap, innside ovn, innside kjøleskap. Prøv vår pakke Standard Plus, perfekt for de som trenger en mer fullkommen rengjøring.

Deep Clean

Vår mest komplette pakke, vi dekker vår 50 punkts sjekkliste med alt ekstra inkludert som vasking inne i ovnen, innsiden skap, inne i kjøleskapet og rengjøring av vinduene. En total rengjøring for ditt hjem, perfekt for sesongrensing eller for de som vil nyte et upåklagelig hjem til siste detalj.

Flyttevask

Uansett om du flytter eller har eiendommer/lokaler til leie, eClean har løsningen.Denne pakken tilbyr en total og grundig utvask av ditt hjem som også gjennomgår vår 50punkts sjekkliste med alt ekstra inkludert som vasking inne i ovnen, innsiden skap, inne i kjøleskapet og rengjøring av vinduene. Noen ganger trenger man støtte fra et profesjonelt team for å hjelpe oss med å utføre en rengjøring av hjemmet.

Vindusrengjøring

Glassrengjøring kan være en langtekkelig og dyr oppgave å utføre, noen ganger er det behov for fagfolk. Hos eClean har vi krystallrengjøringseksperter som hjelper deg med å håndtere arbeid og nyte fritiden som du fortjener. Velg Deep Clean eller flyttevaskpakken som inkluderer vindusrengjøring, eller hvis du ønsker vindusrengjøring, kan du bestille separat på vår hjemmeside.

Om leveransen:

Vi har med alt vi trenger av vaskeutstyr, og det eneste du trenger å stå for er tilgang til strøm og vann. Etter bookingen mottar du en bekreftelse på mail, renholder møter opp til avtalt tid og sted som registrert i bestillingen. Dersom du ikke kan være hjemme når renholder kommer er det viktig at du gir oss beskjed om hvor vi kan finne nøkkel, eventuelt hvordan vi kommer oss inn i boligen. Om du ikke kan være tilstede under vaskingen er det viktig at du oppgir eventuelle opplysninger som er viktige for renholder. NB: Husk å beskrive hvordan vi kommer frem til boligen (feks: nummer på inngang, ringeklokke/porttelefon, etasje etc.) Når tjenesten er avsluttet og hvis du ikke er tilstede, vil vi plassere nøkkelen på angitt plass. Etter tjenesten er utført vil du motta en epost fra oss hvor vi sender vår takknemlighet og kvalitetskontroll, dette fordi din mening er viktig for oss. Vår tjeneste skal oppfylle dine forventninger. 

Gjør din bestilling nå på en enkel måte

Slapp av og nyt fritiden, la oss ta vare på renholdet av ditt hjem med en god og effektiv service.

Vil du ha en rengjøringstjeneste for hjemmet ditt, en grundig rengjøring fordi du flytter eller ha rengjøring på en kontinuerlig basis?

Ingen plass er for stor, ingen plass for liten. eClean utfører tjenester på alt typer boliger/lokaler.

Gjør din bestilling fra vår nettside på en enkel måte.