Bedriftsrenhold

Rengjøring for bedrifter

Et rent og hygienisk miljø er viktig i et arbeidsrom. Det sikrer at arbeidstakere kan utvikle sitt arbeid med større komfort, i et rom uten smuss, patogener og lukt som hindrer normal utvikling av arbeidet. Derfor er rengjøring og hygiene i kontorer avgjørende. Arbeid i et rent og ordentlig miljø bidrar til å gjøre arbeidet mer effektivt, og skape et sted der arbeidstakere føler seg mer komfortable.

Om tjenesten

Kontorrengjøring er ekstremt viktig, både for arbeidstakere som kan utføre sine plikter i et komfortabelt og hygienisk miljø; for eksternt folk, besøkende eller kunder. En profesjonell bedrift har alltid ordentlig arbeidsmiljø og rent kontor.

Når det gjelder rengjøring, er det nødvendig å følge spesifikke protokoller og teknikker, samt ta hensyn til utstyr, overflate og materiale for å unngå forringelse eller skade. eClean er et profesjonelt firma spesialisert på rengjøring av kontorer og kommersielle lokaler, og tilbyr tjenester rettet mot den perfekte sanitære til hvert element. Dersom en bedrift skal ansette personer og anskaffe alt av nødvendig utstyr for å utføre dette arbeidet vil dette kreve arbeidskraft for utføring av kontrakter, forsikringer samt en rekke tidkrevende ressurser. Ved å leie inn oss slipper din bedrift å ta hensyn til dette, det er tilrådelig å legge dette arbeidet i hendene på spesialiserte fagfolk.
Det er derfor eClean tilbyr et bredt spekter av renholds løsninger for din bedrift, som vil spare noe så dyrebart som din tid og krefter, som kan brukes til å ta opp andre viktige aspekter av din bedrift. Finn den tjenesten du lette etter, for å rydde ditt kontor eller lokaler, med fleksibilitet og kvalitet og støtte fra et respektabelt selskap. Det har aldri vært enklere, nå kan du kontakte oss på vår hjemmeside, email support@eclean.no eller på vår Facebook side og en spesialist vil hjelpe deg å finne beste renhold løsning for din bedrift.

Her beskriver vi noen viktige aspekter ved rengjøring av kontor og næringslokaler

I eClean, et profesjonelt firma spesialisert på rengjøring av kontorer og kommersielle lokaler, har vi et bredt spekter av tjenester rettet mot hvert element spesielt

Rengjøring av møbler

Rengjøring av møbler og overflater er nødvendig for å opprettholde hygiene og det aseptiske miljøet som skal være en del av et arbeidsrom. Det er nødvendig å fjerne støvet med en tørr mikrofiberduk og deretter gå over overflaten med en annen klut ledsaget av et desinfeksjonsmiddel.

Det er viktig å ta hensyn til egenskapene til materialet du jobber med. Vanligvis er kontormøbler laget av agglomerat med en melamin-overflate av plast. For å rengjøre denne typen overflater er standardprosedyren tilstrekkelig.

Møbler behandlet med lakkert eller vokset naturtre krever prosedyre endringer, etter fjerning av smuss skal det påføres et nøytralt produkt som ikke skader overflatelaget av materialet, mens den polerer.

For elementer som stol eller sofa av polstring er det nødvendig å handle i detalj. Denne typen møbler har en tendens til å samle støv og smuss og trenger en detaljert ytelse. For å rengjøre dem brukes en støvsuger som skal gjennomgå hele overflaten. Vell så ofte krever de vedlikehold med et spesielt rengjøringsmiddel for polstring som sikrer holdbarhet og gjenoppretter opprinnelig utseende. I tilfelle av lærbelegg, utføres en aspirasjon for å fjerne støv fra alle hjørner og deretter påføre et bestemt fuktighetsgivende produkt for skinn.

Rengjøring av datautstyr og elektroniske enheter

På grunn av følsomheten for vann og andre produkter av elektroniske komponenter, må rengjøring utføres med stor forsiktighet. I tillegg har de en tendens til å tiltrekke seg støv og bruk av mange mennesker kan være et fokus for overføring av patogener. På grunn av alt dette må en detaljert og forsiktig rengjøring av disse elementene utføres.

For rengjøring av datautstyr er det nødvendig først å fjerne støvet med en tørr mikrofiberklut, som bare brukes til denne oppgaven. Du kan spraye kluten med et antistatisk produkt som forhindrer at støvet blir deponert på utstyret igjen raskt. For desinfisering bruk en klut med et mildt desinfeksjonsmiddel. Det er viktig ikke å spraye direkte på datamaskinen, men bruk klut for å unngå ødeleggelse i maskineriet.

Det må også tas hensyn til rengjøring av ting som telefoner, siden de brukes av mange mennesker og pleier å være bærere av patogener. Rengjøring med et desinfiserende produkt på dette utstyret vil hjelpe oss med å forhindre spredning av sykdommer på kontoret.

Rengjøring av bad og toaletter

Kontorbadene brukes veldig regelmessig og krever konstant rengjøring. Rengjøring av bad og toaletter på et kontor er avgjørende for normal bruk og skape et komfortabelt miljø for arbeidere eller alle som må gjøre bruk av dem. Hyppigheten som de rengjøres av, er avhengig av volumet av personer som bruker dem daglig, men det kan være nødvendig å rengjøre to eller tre ganger om dagen.

For rengjøring av bad og toalettområdet er det nødvendig å bruke desinfeksjonsprodukter, så vel som kluter som bare brukes til dette arbeidet. Det er nødvendig å behandle hver overflate separat, og ta hensyn til toaletter, som alltid skal være rene og lyse. Revisér overflater og tørk overflødig vann, samt rengjøring av speil, dørhåndtak og andre elementer som må tas hensyn til.

Alt må rengjøres for å forlate badet med et helt aseptisk og luktfritt miljø. På samme måte er det nødvendig å bytte toalettpapir, tørkehåndklær og såpe for å sikre at alle fasiliteter oppfyller sin funksjon på riktig måte.

Gulv rengjøring

Gulvet er et av elementene som bør ha større oppmerksomhet i daglig rengjøring av et kontor. Hver type gulv har sine krav, slik at du ikke kan opprette en generell handlingsprotokoll, du må behandle hvert materiale riktig for å opprettholde det riktig.

Tregulv bør behandles ved å fjerne støv med en mopp og skrubbe med lite vann som et spesialprodukt for naturtreet legges til. Ved syntetiske materialer som etterligner tre, er det noe mindre krevende, men disse tåler heller ikke store vannmengder. Et spesielt rengjøringsmiddel for syntetiske materialer vil være nok til å gi dem en perfekt tilstand av renhet og glans.

Når det gjelder marmorgulv må du fjerne støv med mikrofibermopper, marmor bør aldri bli behandlet ved å bruke for mye vann på den. Skrubbingen gjøres alltid uten å suge materialet og med et bestemt produkt som respekterer marmorens kvaliteter og ødelegger ikke finishen. På samme måte må vi gjøre med polerte steingulv eller terrazzo. Også disse materialene trenger et spesifikt vedlikehold, så vel som en periodisk polering.

Fliser-, plastlaminat eller stengulv er mindre krevende, en støvutvinning og skrubbing med et desinfeksjonsmiddel er tilstrekkelig til å la dem være helt rene.

Tilslutt bør teppebelagt gulv støvsuges regelmessig og grundig. Periodisk må det utføres et vedlikehold som inkluderer en damp behandling som desinfiserer og renser materialet.

Som du kan se, er rengjøring og vedlikehold av kontorer en kompleks jobb, men en stor nødvendighet. Og derfor viktig for hver en bedrift å prioritere dette. Å ha et firma spesialisert på kontorrengjøring garanterer et kontor som alltid er helt rent, samt de beste hygiene- og desinfeksjonsbetingelsene for arbeidere og kunder.

I eClean er vi spesialister på rengjøring av kontorer og næringslokaler, og tilbyr omfattende rengjøringstjenester og vedlikehold av arbeidsområder.

Nå kan du kontakte oss og be om et tilbud på vår nettside, og en spesialist vil hjelpe deg med å finne det beste tilbudet og rengjøringsløsningen for din bedrift.