Rengjøring av huset før eller etter flytting, ved dødsbo og renovasjon

Hverdagene er fylt med tidkrevende utfordringer, og som om ikke det er nok er også rengjøring og vedlikehold av hjemmet oppgaver å legge til vår lange liste over ting som må gjøres gjennom dagen. Men hvis vi i tillegg er i ferd med å bytte hus og vi må foreta en full rengjøring, er tid og krefter doblet.

Det å bytte hjem kan bringe håp, glede og forventninger. Men når vi endrer dette uttrykket til ordet “flytte”, er det mulig at dette vil endre ansiktsuttrykket vårt; Flytting er, automatisk, en jobb som vi helst vil unngå, og som er assosiert med mye arbeid både fysisk og mentalt. Og i all den organiseringen kommer hovedproblemet som skal håndteres under flyttingen, rengjøring av huset, enten vi forlater en bolig eller får nye leietakere, enten vi skal flytte inn eller ut.

I eClean tilbyr vi deg å krysse denne aktiviteten fra listen over oppgaver som skal utføres på bare noen få minutter. På en svært komfortabel og enkel måte kan du stole på rengjøringen av huset eller leiligheten før eller etter flytting, hånd i hånd med de beste fagfolkene.

Generelt om tjenesten:

I eClean tilbyr vi deg flyttevask, tilpasset dine behov. Vi er fleksible og ditt ideelle alternativ i en slik situasjon. Alt du trenger å gjøre er å utføre bestillingen.

 Vi ønsker at når du har bestilt våre tjenester, skal du ikke behøve å bekymre deg for noe annet hva angår flyttevasken. Et team av eksperter vil derfor komme til din bolig og smidig og effektivt utføre jobben for deg. Vår kunnskap og våre produkter gir resultater av kvalitet på en koordinert måte. Dette vil tillate deg å investere tid i andre aktiviteter som flyttingen krever, mens du overlater rengjøring av huset eller leiligheten i hendene på fagfolk.

Uavhengig av om du flytter, renoverer, leier ut leiligheter eller har behov for utvask av dødsbo så har eClean løsningen for deg. 

Denne pakken tilbyr en total og grundig rengjøring av ditt hjem som inneholder vår 50punkts sjekkliste, inkludert vasking inne i ovnen, innsiden skap, inne i kjøleskapet og rengjøring av vinduer. Noen ganger trenger man støtte fra et profesjonelt team for å hjelpe oss med å utføre. En rengjøring av hjemmet.

Gjør din bestilling nå på en enkel måte

Flyttevasken som eClean tilbyr har et bredt spekter av kvaliteten og påliteligheten du trenger til ditt hjem, og for å hjelpe deg med å optimalisere din tid en gang for alle. La oss stå for rengjøring i hjemmet og bli kvitt bekymringene av problemene som får deg til å miste så mye tid.

Gjør din bestilling nå og finn ut alt vi kan tilby deg. Slipp løs arbeidet i farten og dra nytte av hver dag som du fortjener.