Ditt rengjøringsfirma i Skien og Porsgrunn. Vi rengjør både hjemme og på kontoret! La oss gjøre jobben for deg. Bestill nå!

10 Fordeler med å bruke en hånd dampvasker

dampvasker.1

Damprengjøringsmetoden er en praksis som har blitt en favoritt blant brukerne. Over hele verden er det mye brukt for sin tid, effektivitet og økonomi. Denne teknikken har vært tilgjengelig på markedet siden 80-tallet. Siden da har den blitt perfeksjonert, og gir enda flere fordeler gjennom ulike apparater.

En av dem er den håndholdte damperen, en bærbar enhet som bruker vanndamp under trykk for å fjerne smuss. Det tar bort det vanskeligste fettet uten å måtte benytte seg av rengjøringsmidler. Desinfeksjonsmidler og klor er en ting fra fortiden.

Denne enheten har et system som øker vanntemperaturen til 120 grader, over kokepunktet, og spruter deretter dampen ved hjelp av en plastpute. Prosedyren for å bruke den er veldig enkel, du må bare slå den på og bruke dampen der du vil rengjøre. Når dette er gjort, vil du legge merke til at alle uønskede merker og flekker forsvinner.

Damperen er ideell for rengjøring av de områdene som er vanskelig å få tilgang til. For eksempel ledd av fliser, hjørner eller gjenstander laget av for mye porøse materialer. Det kan imidlertid brukes på alle overflater fordi dampen ikke legger igjen vann (bruker en tørr dampteknologi) og tar seg derfor av delikate møbler.

 Etter at du har lest fordelene med å skaffe en fordamper, vil du sikkert kjøpe en med det samme. I denne delen opplistes kun 10 av de viktigste grunnene:

1. Fjerner det innebygde smusset:

Dampwands er enheter som bruker høy effekt til å utdrive dampen. De er spesielt effektive når det gjelder å rense klumper av smuss som lenge har vært klæbet til porøse overflater. Det vanligste tilfellet er mugg som er i flisens ledd på badet. Den gode nyheten er at med den håndholdte damperen fjernes det i løpet av sekunder.

dampvasker2

2. Allsidighet:

Bruken av denne enheten er perfekt kompatibel med alle typer materiale. Håndholdte damper er gode for rengjøring av tepper, puter, gardiner og stoffbelegg, og til og med ideell for å fjerne smuss fra glassvarer, keramikk eller marmor uten å forårsake skade.

3. Desinfiserer:

dampvasker3

Flere produkter garanterer å fjerne skitt og smuss, men de fleste av dem gir ikke dyp sanitisering. Den håndholdte damperen fjerner 99,9% av bakteriene den finner i sin vei. Dette skyldes at det bærer vann ved høye temperaturer. Skaper et fiendtlig miljø for spredning av mikroorganismer som er helsefarlige. Det hjelper allergiske mennesker og andre familiemedlemmer.

4. Unngå forgiftning:

Håndstaven bruker bare vann for å utføre rengjøringsarbeidet. Derfor bør du ikke utsette medlemmene i husstanden for å forgifte dem ved å bruke kjemiske produkter som vil påvirke velferden din negativt.

5. Spar penger:

Rengjøringsstoffer er ikke billige. Men de fleste av oss kjøper dem fordi de er det umiddelbare alternativet til å sanitere. Den håndholdte damperen er imidlertid et verktøy som sparer mye penger. Mens en vanlig bruker bestemmer seg for å kjøpe et produkt for hver overflate, velger du bare en enhet som oppfyller alle disse funksjonene.

dampvasker4

6. Liten rengjøringstid:

Generelt er hygiene i huset en ekstra jobb. Noen ganger trenger vi en hel dag å rengjøre i dybden. Den håndholdte damperen er i gang på noen få minutter. Du må bare slå den på ved å rette den til de stedene du ønsker å rense. Ikke skrubbe med penselen. Denne spesiellheten er viktig hvis du er på utkikk etter en måte å rengjøre som ikke gjør deg sliten neste dag.

7. Fjerne flekker:

Ingen kjemikalier fjerner flekker som den håndholdte damperen. Dens tørre damp under trykk kommer inn i fibrene på overflaten og løser flekkene fra innsiden uten å bruke såpe eller andre spesifikke produkter.

8. Den er bærbar og enkel å bruke:

Problemet med konvensjonelle dampkasser er at de kommer i store dimensjoner. De er tunge og vanskelige å håndtere. Den håndholdte damperen er laget for å transporteres dit du vil. Den er liten og lett, dette vil tillate deg å rydde opp de mest skjulte stedene.

dampvasker.5

9. Inkluderer tilbehør:

Nesten alle produsenter har tilbehør som tilpasser til ulike overflater. De fleste tilbyr minst en smal-tip-trakt for å rense små steder. De er festet sammen med en tilpassbar børste laget for tekstilmaterialer. Imidlertid kan andre inkludere foldede trakter for vinduer. De inneholder også børster av forskjellige størrelser og mange andre komponenter

10. Det er økologisk:

De mest berømte oppfinnelsene i denne tiden er de som ikke gir innvirkning på miljøet. Den håndholdte damperen bidrar til dette økologiske initiativet. Den bruker ikke kunstige stoffer og bruker ikke for mye energi.

 Nå vet vi hvorfor damprengjøring har vært mye brukt siden 80-tallet. Dens effektivitet strekker seg til alle aspekter som vi ønsker å oppnå fra en dyp rengjøring. Den håndholdte damperen forbedrer alle disse eksepsjonelle kvalitetene i en enkel enhet. Rengjøring og vedlikehold av hjemmet er nå veldig enkelt.

dampvasker.6

Dens effektive damptrykkssystem gir noen flekker eller smuss en liten oppgave å utføre. Uten innsats kan støvspor lett rengjøres. Fettet forsvinner ved å trykke på en knapp.

Denne enheten leverer ikke bare en hygiene som kan kontrolleres med et øyeblikk. Dampvask fjerner mikroorganismer fra overflater som gjør dem fri for kvaler, sopp og skadelige bakterier. Dens bruk garanterer god helse til familien din.

I tillegg reduserer det risikoen for forgiftning assosiert med bruk av kraftige kjemiske produkter som desinfeksjonsmidler, syrer og klor. Dette er et element som er gunstig for de som har babyer eller kjæledyr hjemme.

Denne listen gir deg nok grunner til å kjøpe dette produktet. Ta en god beslutning når det er på tide å kjøpe en håndholdt damper. Velg den som passer dine behov. Nyt maksimal rengjøringskraft. Alle modellene du finner er gode, praktiske og sunne. Det er praktisk å ha en av disse nå.