Ditt rengjøringsfirma i Skien og Porsgrunn. Vi rengjør både hjemme og på kontoret! La oss gjøre jobben for deg. Bestill nå!

15 Dekorasjontips for å få våren inn i huset

stor og ren hage

1. Grønt er skjønt.

Hver ny sesong krever en endring av naturen i innredningen av ditt hjem, for å tilpasse den til de nye temperaturene og det ytre landskapet. Og sannheten er, vi elsker dette, fordi det gir oss den perfekte unnskyldningen for å flytte møbler, bytte gardiner, male et rom, forny et komplement. Den grønne (vårfargen der det er) tar over plassen. Vi finner den i bakgrunnen (et must ), mykestoffet i sofaen, teppet, putene, maleriet og selvfølgelig de naturlige plantene.

grønt bad

2. Et rom med utsikt.

“Det lukter som vårluft, jeg har en allergi i hjertet mitt, jeg synger langs veien, jeg er en medpilot i solen”. Villig til å gjøre huset vårt til et ideelt sted å nyte hvert sekund. For at våren kan komme inn i huset, er det første skrittet uten tvil å trekke for gardinene og åpne vinduene til hagen. Planter  og naturlige materialer er to gode vårgleder.

grått hus

3. Blomster selv i stoffene.

fin og ren pute

Blomsterkryssene er (nesten) obligatoriske i vårdekorasjonen, da deres levende farger og friskhet er essensen av denne sesongen. Du kan bruke dem i tilbehør, som puter eller gardiner, eller være vågal og trekke om hele møbler som for eksempel stoler og sofaer.

4. Gardiner som ikke gjemmer seg.

Det er på tide å fjerne dine tunge vintergardiner, som har gitt deg så god service i disse månedene, og satse på gardiner med friske og lette modeller i naturlige stoffer, som bomull eller lin i lyse farger. I noen hjem kan malerier på veggene, med tidløs tone, forsterke  følelsen av friskhet og lysstyrke.

hvitt skrivebord

5. Full farge.

Grønn, gul og blå er gode følgesvenner av vårdekorasjon. Glad og ubekymret  hjelper de oss med å gi et inntrykk av friskhet til ethvert interiør. I tillegg foreslår vi å sette en farge på stolene og dermed kunne omdanne miljøene med sin eneste tilstedeværelse. Blomstersenteret er også en klassiker denne sesongen.

lenestol og salongbord

6. Friske gulv.

Farvel til tepper og hei til gulvene. Hvorfor ikke ta nytte av den nye sesongen for å fornye gulvet i stuen. Vi anbefaler gulv med klare toner for å forsterke luminositeten i rommet. Et annet alternativ er å velge keramikk fliser for å få et utendørs aspekt. Resultatet er et friskt og enkelt miljø hvor våren går rolig mellom planter og store vinduer.

rengjøring trapper

7. Stoffer med fjærtetning.

rene duker

Planter, i tillegg til de naturlige, glir i huset vårt takket være forslagene i tekstiler i denne sesongen. I lyse farger og med grønne penselstreker (selvfølgelig) og motiver tatt direkte fra hagen. Våren tillater en uendelig ytringsfrihet i hjemmet. La deg selv bli båret bort av det!

8. Åpne døren.

Og vinduene. Når det gode været kommer, er det svært vanskelig å opprettholde grensene mellom utvendig og interiør. For å puste den vårlige atmosfæren inne i huset, er det nødvendig at lys, luft og aroma slippes inn.

inngangsrengjøring

9. Blomsters magi.

De er symbolet på våren, derfor bør de også finnes inne i huset. Du kan lage vakre buketter for spisebordet, soverommet eller på badet, eller velg planter med blomster og plasser potten i strategiske hjørner.

kopp og blomster

10. Si ja til naturlige materialer.

ryddig og ren stue

La naturen snike seg inn i huset ditt, enten gjennom planter eller gjennom naturlige materialer, som tre, skinn eller bomull. Materialer som kan bringe friskhet og unik personlighet til ethvert rom.

11. Varm slitasje.

Det gode været gir oss muligheten til å gjemme vinterklærne og få glede av å gå barbeint. Tregulvene, og deres beste etterligninger, gir et varmt og mykt fotavtrykk, slik at du ikke savner tøfler å tusle med rundt i huset.

ryddig og rent rom

12. Vegger kledd for våren.

ryddig og grønt rom

Hvis du vil være fasjonabel og gi et snev av våren til veggene dine, er bakgrunnsbilder for denne sesongen løsningen på dine problemer. De nye samlingene bringer våren direkte hjem med frodig vegetasjon, eksotiske dyr, planter og tropiske blomster.

13. Kraften i gul.

Det er solens farge, så når det gode været kommer, må du la deg forføre med solens stråler og la det slippe inn i huset. Det handler om fargen på optimisme og vitalitet, samt å bringe godt humør. Du kan bruke den på puter eller gardiner, markere et møbel med det eller male veggene slik at din glede og friskhet fyller alt.

gule blomster

14. Fortell det med planter.

fint rent vindu

Ta en berøring med friskhet i ditt hjem, dra nytte av dekorens kraft og dens fordeler (slapp av, rens, fuktig …). Et tips: Slipp løs fantasien.

15. Myke toner og materialer.

Tolk våren i sin varmeste og mest avslappende versjon takket være lys eller pastellfarger, naturlige materialer, enkelheten i stilen og lysstyrken på rommet.

rent og ryddig studio